Yukarı Göklü Cumhuriyet Ortaokulu

Telefon : 0 555 713 32 00
WEB https://yukarigoklucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yukarıgöklü Mahallesi Atatürk Caddesi No 38 Halfeti/ŞANLIURFA
VİZYON : Değişime, gelişime ve yeniliklere açık, çağdaş eğitim-öğretim metotlarını kullanan, okul-veli-çevre ilişkileri gelişmiş, planlı ve sistemli çalışan, rehberlik görevini yerine getiren, sosyal faaliyetlere önem veren örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun, Evrensel değerlere saygılı, demokrasi bilincine sahip Okuyan, araştıran, sorgulayan ve eleştirel düşünen, Özgüveni gelişmiş, bireysel hedefleri olan, Kültürel değerlerin farkında olup onları koruyan ve tanıtan, Sosyal yaşam becerileri gelişmiş, Türkçeyi doğru kullanan, Bir üst öğrenime devam etmeyi hedef edinmiş öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden toplu taşıma araçları ile Yukarı Göklü mahallesine ulaşım sağlanmaktadır. Yukarı Göklü mahallesi toplum sağlığı merkezi bitişiği.
Yerleşim Yeri : 1968 yılına kadar Halfeti İlçesine bağlı köy konumunda iken 1968 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile Belde olma unvanını almıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık: 88,7 km İlçe Merkezine Uzaklık: 14,2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :